Opći uvjeti korištenja

Internetska stranica www.tim-press.hr u vlasništvu je tvrtke TIM press d.o.o. Pristupanjem stranicama www.tim-press.hr prihvaćate sva pravila i uvjete prodaje, kupnje i korištenja sadržaja ovih stranica. Zadržavamo pravo promjene uvjeta prodaje, kupnje i korištenja sadržaja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete prodaje, kupnje i korištenja te se smatra da je pristupanjem internetskim stranicama www.tim-press.hr upoznat s aktualnim pravima i uvjetima korištenja istih.

TIM press d.o.o. zadržava pravo ukidanja kao i promjene sadržaja i uvjeta prodaje, kupnje i korištenja sadržaja internetske stranice www.tim-press.hr, kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio internetskih stranica www.tim-press.hr bez obveze prethodne najave. TIM press d.o.o. nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu tim promjenama.

TIM press d.o.o. nije odgovoran za štetu koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana uz korištenje internetskih stranica www.tim-press.hr, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na www.tim-press.hr te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja internetskih stranica www.tim-press.hr.

Sav sadržaj koji se prikazuje ili nalazi na ovim stranicama, uključujući, ali ne i ograničavajući se na tekst, grafike, ilustracije, fotografije, softver i podatke, vlasništvo je tvrtke TIM press d.o.o., osim ako nije drugačije naznačeno. Svi elementi internetskih stranica, uključujući sadržaj, zaštićeni su autorskim pravom, trgovačkim pravom, moralnim pravom i ostalim zakonima i propisima koji se odnose na zaštitu intelektualnog vlasništva.

Ove stranice i sav prikazan sadržaj namijenjeni su fizičkim i pravnim osobama, registriranim i neregistriranim korisnicima internetskih stranica www.tim-press.hr. Zabranjeno je korištenje stranica i sadržaja u bilo koju svrhu koja se ne odnosi na poslovanje s www.tim-press.hr.

Korisnik potvrđuje i jamči da će ove stranice koristiti u skladu sa svim primjenjivim zakonima i pravilima, uključujući, bez ograničenja, sve one koje se odnose na internet, e-mail, podatke i privatnost.

Registracija korisnika

Registracijom na www.tim-press.hr korisnik dobiva lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom usluga internetske stranice www.tim-press.hr. Korisnički račun nije prenosiv na druge osobe. Korisničkim računom pravnih osoba može se koristiti samo odgovorna osoba navedena kao takva pri registraciji.

Obveze korisnika

Korisnik je obvezan prilikom prijave unijeti svoje vlastito ime i prezime te potpune i istinite podatke za kontakt. Prilikom prvog upisa potrebno se registrirati i pritom ispuniti sva zahtijevana polja istinitim podacima. Korisnik se obvezuje da će ažurirati svoje podatke i podatke svoje tvrtke. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe. Nije dozvoljeno slanje i razmjena sadržaja s trećim osobama koji su zaštićeni autorskim pravom. Nije dozvoljeno korištenje, na bilo koji način, internetskih stranica www.tim-press.hr za slanje, odnosno poticanje širenja neželjenih elektroničkih poruka.

Zaštita privatnosti kupaca

TIM press d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove internetske stranice. Korisnici su dostavom podataka suglasni te daju pristanak da TIM press d.o.o. prikuplja i obrađuje dostavljene podatke o korisnicima isključivo u svrhe internetskih stranica www.tim-press.hr. TIM press d.o.o. će podatke korisnika koristiti isključivo za što bolji uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga ovih stranica na zadovoljstvo korisnika. TIM press d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, tako da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje obveza TIM pressa, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke TIM press d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. TIM press d.o.o. se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Uvjeti kupnje

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja i preuzimanja proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Prodavatelj je TIM press d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektroničku narudžbu, pošalje je prodavatelju te obavi plaćanje virmanom.
Ovi uvjeti sastavljeni su u skladu s hrvatskim Zakonom o zaštiti potrošača.
Cijene proizvoda koje su navedene pored proizvoda konačne su maloprodajene cijene (uključujući sve poreze i naknade). Sve akcije i popusti odnose se na privatne osobe i pravne osobe – krajnje kupce. Popusti se ne zbrajaju, a pogodnosti u prigodnim prodajnim akcijama međusobno se isključuju. Cijena isporuke cjelokupne narudžbe navedena je pod "Košarica".

Identifikacija

Kupovinu na TIM press webshopu moguće je ostvariti kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Ako ste registrirali korisnički račun i na TIM press webshop, sustav će pamtiti vaše podatke i omogućiti da pri svakoj sljedećoj kupnji ne morate iznova upisivati osnovne podatke. Ako ne želite da sustav pamti vaše podatke odaberite opciju 'Plaćanje kao gost' i uneseni podaci će biti iskorišteni samo za trenutačnu kupovinu.

Podaci o tvrtci

TIM press izdavaštvo, marketing, trgovina i usluge d.o.o. | Registrirano kod: Trgovački sud u Zagrebu, Tt – 05/6348-4 | MBS: 080028462 | MB: 1013009 | OIB: 54405379938 | Temeljni kapital: 21.800,00 kn uplaćen u cijelosti | IBAN: HR0223600001101419717, kod Zagrebačka banka d.d. | Član uprave: Hašim Bahtijari