O nama

TIM press d.o.o., trgovačko društvo za izdavaštvo, marketing i poslovne usluge, osnovano je 1994. godine.

Prve godine rada obilježene su izdavanjem nekoliko publikacija, poslovnih imenika, adresara i časopisa. Intenzivnije razdoblje rada na izdavačkim i marketinškim projektima započinje u drugoj polovici 2003. godine. Od tada je TIM press objavio šezdesetak naslova u ukupnoj nakladi većoj od 65.000 svezaka. Od prvih naslova stručne literature namijenjenih pravnicima, ekonomistima te sindikalnim i poslodavačkim udrugama iz godine u godinu proširujemo djelokrug rada tako da smo u posljednje dvije godine objavili niz znanstvenih djela, naslove sociološko-politološke tematike te historiografska djela domaćih autora.

Posebnu pozornost posvećujemo prijevodima strane literature i objavljivanju na hrvatskom jeziku. Naši brojni suradnici, vrsni analitičari, stručnjaci iz različitih područja, autori, metodičari i praktičari kao i recenzenti naših izdanja najbolji su dokaz da se TIM press izborio za svoje mjesto u oštroj konkurenciji velikog broja hrvatskih izdavačkih kuća.

Naša je misija postati prepoznatljivom i respektabilnom izdavačkom kućom u Republici Hrvatskoj koja svojim klijentima osigurava kvalitetne proizvode i usluge.
Posebno područje rada TIM pressa jest i pružanje usluga našim klijentima za koje izrađujemo sve njihove promotivne i propagandne  materijale kao i materijale za kongrese, sabore i konferencije. Posebno smo ponosni na višegodišnju tradiciju izdavanja biltena, novina i časopisa za naše najvjernije klijente.

U posljednje dvije godine TIM press razvija još jedno značajno područje svoje djelatnosti – poslovno savjetovanje. Naša je prednost u prepoznavanju problema s kojima se susreću naši klijenti i okruženja u kojima oni djeluju, pa možemo uspješno analizirati uzroke i prepoznati moguće probleme i opasnosti te brzo izraditi strategiju za njihovo rješavanje.

Vrijeme u kojemu djelujemo zahtijeva kompetentne pojedince i tvrtke koji su spremni, uvažavajući zahtjeve i interese klijenata, stručno i odgovorno ispunjavati svoje zadaće i nuditi kvalitetne proizvode i usluge. Standardi TIM pressa su visoko postavljeni a da su ostvarivi dokazujemo iz dana u dan upravo razinom usluge za sve naše partnere i kupce naših proizvoda.

TIM press izdavaštvo, marketing, trgovina i usluge d.o.o. | Registrirano kod: Trgovački sud u Zagrebu, Tt – 05/6348-4 | MBS: 080028462 | MB: 1013009 | OIB: 54405379938 | Temeljni kapital: 21.800,00 kn uplaćen u cijelosti | IBAN: HR0223600001101419717, kod Zagrebačka banka d.d. | Član uprave: Hašim Bahtijari