Autori

Predstavljanje knjige Isplati li se fleksibilnost

Predstavljanje nove knjige iz naše Biblioteke Čovjek i globalizacija autorice Jasminke Kulušić pod nazivom ISPLATI LI SE FLEKSIBILNOST - hrvatsko tržište rada održano je u utorak, 28. travnja 2009. godine u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva u Zagrebu, te u utorak, 12. svibnja 2009. godine u Gradskoj vijećnici u Rijeci.

U Zagrebu su govorili Damir Kuštrak, predsjednik Izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca i izvršni potpredsjednik Agrokora, Ozren Matijašević, predsjednik Hrvatske udruge sindikata, mr. sc. Viktor Gotovac, asistent na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te recenzenti prof. dr. sc. Boris Buklijaš (Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu) i prof. dr. sc. Marinko Učur (Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci), i autorica dr. sc. Jasminka Kulušić.

U Rijeci su o procesu fleksibilizacije tržišta rada govorili Ivica Lukanović, predsjednik Izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca i predsjednik Uprave Modern-Linea d.o.o. Kastav, Bruno Bulić, predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera i prof. dr. sc. Vladimir Puljiz s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. O knjizi su govorili recenzent prof. dr. sc. Marinko Učur s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i autorica dr. sc. Jasminka Kulušić.